Itt jár most: Chevrolet Rupesky főoldal Telefon: 62/558-400
Chevrolet Rupesky 6728 Szeged, Fonógyári út 2-4.
  Spark   Aveo   Lacetti   Tacuma   Epica   Captiva
 
Limitált szériás modellek
A legcukibb városi kisautó! Megy, mint a golyó, szinte magától leparkol, és még kényelmes is!
   Spark
Főoldal
Biztosítás
Szerviz
Kapcsolat
 
       
Chevrolet Rupesky
       
Adatvédelmi irányelveink
       

Az Ön által a honlapunk böngészése közben (pl. árajánlat kérésekor) megadott adatokat a Rupesky Kft. bizalmasan, az érvényes adatvédelmi jogszabályoknak megfelelően kezeli, és azokat elsősorban az Ön által igénybe venni kívánt szolgáltatások teljesítésére, valamint termékeivel és szolgáltatásaival kapcsolatos információk eljuttatására használja fel. Ezeket az információkat a Rupesky Kft. másnak nem adja ki, az Ön adatait áruba nem bocsátja. Az adatszolgáltatás alapján Ön postai úton, telefonon, illetve e-mailen kaphat megkeresést. Abban az esetben, ha nem kívánja, hogy a továbbiakban megkeressük Önt a fent említett módokon, kérjük, küldjön egy lemondónyilatkozatot a nomail@rupesky.hu címre. Amennyiben több e-mail címet is használ, kérjük, hogy lemondónyilatkozatát arról a címről küldje, amelyikkel a hírlevelünkre felíratkozott, mert egyébként nem tudjuk beazonosítani.

Rupesky Autóház

     
A városi kisautótól a hobbiterepjáróig...
Ha jó kezekben szeretné tudni az autóját...


A mai válságos időkben, amikor az emberek többsége nem tud rendszeres időközönként új autót vásárolni, különösen fontos, hogy meglevő járművünk hosszú életéért minden tőlünk telhetőt megtegyünk.

Bízza Daewoo és Chevrolet márkájú kedvencét olyan szakszervizre, amelyben megfelelő eszközökkel felszerelt, gyakorlott szakembergárda gondoskodik autójának egészségéről!