Chevrolet
  Itt jár most: Chevrolet Rupesky/Chevrolet modellek/Aveo Telefon: 62/558-400
Chevrolet Rupesky - szerviz 6728 Szeged, Fonógyári út 2-4.
  Spark   Aveo   Lacetti   Tacuma   Epica   Captiva
 
Akciós Aveo modellek
Chevrolet Aveo
Nagycsomagtartós Aveo Sedan
   Aveo részletesen
Főoldal
Biztosítás
Szerviz
Kapcsolat
 
Chevrolet Aveo


Chevrolet Aveo

A praktikus Chevrolet Aveo 3, 4 és 5 ajtós kivitelben készül, így egyaránt lehet jó választás egy fiatal, többnyire egyedül utazó autós részére is, meg egy kisebb családnak is, amely olykor sok csomaggal utazik.

Háromajtós Aveo? Ötajtós Aveo? Mindkettő fiatalos városi kisautó. A háromajtósat inkább fiataloknak ajánljuk, az ötajtós pedig már kisebb családok városi közlekedési igényeit is kielégíti.
Vagy inkább n
égyajtós Aveo szedánt szeretne, amely méreteit meghazudtoló tágas belső térrel és hatalmas csomagtartóval rendelkezik? Az öt személynek is kényelmet biztosító új 4 ajtós Chevrolet Aveo a megfizethető kis családi autó címre pályázik: a hétköznapok városi forgalmában éppen olyan jól viselkedik, mint hosszú utakon, amikor az egész család csomagját rejti 400 literes csomagtartójában.

 
 
Olvasson bővebben az Aveóról a Chevrolet Magyarország honlapján!

Chevrolet Aveo 3, 4 és 5 ajtós kivitelben
 
   
Ha jó kezekben szeretné tudni az autóját...  

A mai válságos időkben, amikor az emberek többsége nem tud rendszeres időközönként új autót vásárolni, különösen fontos, hogy meglevő járművünk hosszú életéért minden tőlünk telhetőt megtegyünk.

Bízza Daewoo és Chevrolet márkájú kedvencét olyan szakszervizre, amelyben megfelelő eszközökkel felszerelt, gyakorlott szakembergárda gondoskodik autójának egészségéről!