Chevrolet
  Itt jár most: Chevrolet Rupesky/Chevrolet modellek/Captiva Telefon: 62/558-400
Chevrolet Rupesky - szerviz 6728 Szeged, Fonógyári út 2-4.
  Spark   Aveo   Lacetti   Tacuma   Epica   Captiva
 
Captiva modellek
Chevrolet Lacetti
Próbálja ki és könnyebb lesz döntenie!
   Captiva részletesen
Főoldal
Biztosítás
Szerviz
Kapcsolat
 
Chevrolet Lacetti


Chevrolet Captiva

Egy hobbiterepjáróból a vezető egy kicsit felülről látja a világot, de ez a perspektíva általában igen sokba kerül. A Chevrolet Captiva is egy teljes értékű hobbi-terepjáró, megjelenése ugyanúgy tekintélyt parancsol a tulajdonosával szemben, de mégsem hivalkodó, és az árától sem kell megijedni.

Ha szükség van rá, a 4x4-es Captiva villámgyorsan, 100 ezred másodpercet alatt ad a hátsó kerekekre hajtást. Alapból csak elöl dolgoznak a kerekek, ha azonban az elektronikus vezérlő egység azt észleli, hogy több tapadásra van szükség, a nyomaték megosztása fokozatmentesen változhat egészen a fele-fele értékig. A vezérlő egység sok-sok szenzorral figyeli a kerekek megcsúszását, a gázpedál állását, a motor fordulatszámát, a sebességet, a kormányzási szöget, és ehhez igazítja a meghajtást, az ABS-t és az ESP-t.

5 vagy 7 üléses kivitelben, 2.4 literes, 136 lóerős és 3.2 literes, 230 lóerős benzines vagy 2 literes, 150 lóerős dízelmotorral kapható.

 
 
Olvasson bővebben a Captiváról a Chevrolet Magyarország honlapján!
Városi forgalomban és terepen egyaránt megállja a helyét: Chevrolet Captiva
Ha jó kezekben szeretné tudni az autóját...


A mai válságos időkben, amikor az emberek többsége nem tud rendszeres időközönként új autót vásárolni, különösen fontos, hogy meglevő járművünk hosszú életéért minden tőlünk telhetőt megtegyünk.

Bízza Daewoo és Chevrolet márkájú kedvencét olyan szakszervizre, amelyben megfelelő eszközökkel felszerelt, gyakorlott szakembergárda gondoskodik autójának egészségéről!