Chevrolet
  Itt jár most: Chevrolet Rupesky/Chevrolet modellek/Lacetti Telefon: 62/558-400
Chevrolet Rupesky - szerviz 6728 Szeged, Fonógyári út 2-4.
  Spark   Aveo   Lacetti   Tacuma   Epica   Captiva
 
Lacetti modellek
Chevrolet Lacetti
 
   Lacetti részletesen
Főoldal
Biztosítás
Szerviz
Kapcsolat
 
Chevrolet Lacetti


Chevrolet Lacetti

Egy ellenállhatatlan autócsalád a Chevrolet-től. Karosszériaváltozattól függően sportos, elegáns vagy tekintélyes lehet, de mindegyik változata lenyűgözően szép. Gazdag alapfelszereltség elérhető áron. Már a Chevrolet Lacettik alapmodelljei is sok olyan kényelmi és biztonsági felszerelést tartalmaznak, amelyekért másutt fizetni kell!

A Lacetti ötajtós, négyajtós (sedan) és Station Wagon (kombi) változatokban kapható.
Jelenleg 3 féle korszerű benzines motor szerepel a választékban. Az ABS, az EBD (elektronikus fékerőelosztó), a kétoldali légzsák, a CD-s rádió minimum 4 hangszóróval, a távirányítású központi zár, a szervokormány, az elektronikusan vezérelhető oldalablakok, az elektronikusan szabályozható és fűthető tükrök, az állítható magasságú vezetőülés, és sok más extra a Lacettiben nem extra. Alaptartozék.
Kitűnő választás azoknak az átlagos jövedelmi viszonyokkal rendelkező magyar családoknak a részére, melyek nem szeretnének túl sokat költeni egy autóra, de korszerűen és gazdagon felszerelt járművel szeretnének autózni.

 
Olvasson bővebben a Lacettiről a Chevrolet Magyarország honlapján!
Lacetti: 4 és 5 ajtós, valamint kombi kivitelben
Ha jó kezekben szeretné tudni az autóját...


A mai válságos időkben, amikor az emberek többsége nem tud rendszeres időközönként új autót vásárolni, különösen fontos, hogy meglevő járművünk hosszú életéért minden tőlünk telhetőt megtegyünk.

Bízza Daewoo és Chevrolet márkájú kedvencét olyan szakszervizre, amelyben megfelelő eszközökkel felszerelt, gyakorlott szakembergárda gondoskodik autójának egészségéről!