Itt jár most: Chevrolet Rupesky/Chevrolet modellek/Spark Telefon: 62/558-400
Chevrolet Rupesky - szerviz 6728 Szeged, Fonógyári út 2-4.
  Spark   Aveo   Lacetti   Tacuma   Epica   Captiva
 
Limitált szériás modellek
A legcukibb városi kisautó! Megy, mint a golyó, szinte magától leparkol, és még kényelmes is!
 
Főoldal
Biztosítás
Szerviz
Kapcsolat
 


Chevrolet Spark (a régi)

A fürge városi kisautó. Megy, mint a golyó, tenyérnyi helyen is lehet vele parkolni, felszereltségben vetekedhet a nagyokkal, és belülről nem is olyan kicsi!
Bájos. Talán ez a legmegfelelőbb jelző erre a kisautóra, melyet nagyon gyorsan nagyon meg lehet szeretni. Jól manőverezhető, dinamikusan vezethető kis energiabomba. Belső kivitelezése modernségével és utolérhetetlen praktikusságával lenyűgöző. Teljes körű biztonsági felszereltsége feledteti a méreteit. Az ember nem is gondolná, hogy egy ekkora kisautóba ennyi minden bele tud férni: ABS, klímaberendezés, légzsákok, akár 6 hangszóró is a CD-s rádióhoz... És még az utasoknak is marad bőven hely!
 
 
Nézze meg az új Sparkot a Chevrolet Magyarország honlapján!
Nem csak a méret számít... Spark.
Ha jó kezekben szeretné tudni az autóját...


A mai válságos időkben, amikor az emberek többsége nem tud rendszeres időközönként új autót vásárolni, különösen fontos, hogy meglevő járművünk hosszú életéért minden tőlünk telhetőt megtegyünk.

Bízza Daewoo és Chevrolet márkájú kedvencét olyan szakszervizre, amelyben megfelelő eszközökkel felszerelt, gyakorlott szakembergárda gondoskodik autójának egészségéről!