Chevrolet
  Itt jár most: Chevrolet Rupesky/Chevrolet modellek/Tacuma Telefon: 62/558-400
Chevrolet Rupesky - szerviz 6728 Szeged, Fonógyári út 2-4.
  Spark   Aveo   Lacetti   Tacuma   Epica   Captiva
 
Tacuma modellek
Modern egyterű igazán barátságos áron.
   
Főoldal
Biztosítás
Szerviz
Kapcsolat
 
Chevrolet Lacetti


Chevrolet Tacuma

Gazdagon felszerelt családi egyterű. Egy igazán sokoldalú, tágas, funkcionális egyterű, mellyel családját hosszú utakra is kényelmesen autóztathatja. Feltűnő külseje egy ferde hátú és egy kompakt egyterű ötvözete, így lesz a Tacuma egyszerre sportos és praktikus.

 

A hosszú utakon nem hiányozhat a kényelem és a biztonság érzete. A Chevrolet Tacuma már alapfelszereltségben rendelkezik ABS-sel, kétoldali légzsákkal és oldallégzsákokkal, kormánykerékről vezérelhető CD-s rádióval, központi zárral, szervokormánnyal, elektronikusan vezérelhető oldalablakokkal, elektronikusan szabályozható és fűthető tükrökkel, állítható magasságú vezetőüléssel és kormányoszloppal, légkondicionálóval és sok egyéb kényelmi és biztonsági felszereléssel.

 
Olvasson bővebben a Chevrolet régi modelljeiről a Chevrolet Magyarország honlapján!
Tacuma, a kényelmes családi egyterű
Ha jó kezekben szeretné tudni az autóját...


A mai válságos időkben, amikor az emberek többsége nem tud rendszeres időközönként új autót vásárolni, különösen fontos, hogy meglevő járművünk hosszú életéért minden tőlünk telhetőt megtegyünk.

Bízza Daewoo és Chevrolet márkájú kedvencét olyan szakszervizre, amelyben megfelelő eszközökkel felszerelt, gyakorlott szakembergárda gondoskodik autójának egészségéről!