Rupesky Autószerviz
 
A Rupesky Kft.-ről
Opel Rupesky munkaidő
Opel Rupesky elérhetőségek
Opel Rupesky szerviz
Opel Rupesky Autószerviz
Opel Rupesky Műszaki vizsgabázis
Opel Rupesky Karosszériaműhely
Opel-alkatrészek
Opel hivatkozások más oldalakra
Érdekességek az Opel világából
   
Új Opeljéhez a vásárlástól számított 30 napig kedvezményesen vásárolhat tartozékokat! Eredeti, gyári alkatrészek minden Opelhez!
Eredeti, gyári Opel-tartozékokat most különleges kedvezménnyel vásárolhat új autójához! A vásárlást követő 30 napon belül (vagy akár azonnal a gépkocsi átvételekor) 31-36% árengedménnyel juthat tetőboxhoz, gyereküléshez, síléctartóhoz és számos egyéb hasznos kiegészítőhöz! Az Opelekben is kell néha alkatrészt cserélni. Az a legbiztosabb, ha ilyenkor eredeti, gyári alkatrésszel helyettesítjük a meghibásodott darabot, mert az ellenőrzött minőségű, és biztosak lehetünk abban, hogy élettartama legalább annyi lesz, mint az eredetié.Az Opel Rupesky arra törekszik, hogy a leggyakrabban
Vásárláskor 2 dobókockával határozhatja meg az Önt megillető kedvezményt. A 30-as kockával könnyű lesz a dolga: minden oldalán 30-as van! A 30%-on felüli kedvezményt a másik dobókockával lehet elérni, így az Ön kedvezménye 31, 32, 33, 34, 35 vagy 36 százalék lehet. szükséges Opel alkatrészekből mindig legyen raktárkészletünk. Mindent sajnos nem tarthatunk raktáron, hiszen a sok-sok Opel modell sok-sok alkatrésze jelenleg 136000 cikkszámot jelent, de az Opel alkatrészellátási hálózat jól működik, és nagyon gyorsan be tudunk szerezni mindent, amire
ügyfeleinknek szüksége van. Ha valaki igényli, olcsóbb, utángyártott alkatrészeket is vásárolhat nálunk, de ezeket mi nem szívesen szereljük be az Opelekbe: nem szeretjük, ha egy nem megfelelő minőségű alkatrész miatt az Opel tulajdonosnak gondja támad az autójával.

A fenti képre vagy az alábbi hivatkozásra kattintva megtekintheti tartozékkatalógusunkat. A katalógus PDF formátumban van, tehát böngészéséhez szükség van az Acrobat Reader programra.

KATALÓGUS