Rupesky Autószerviz
 
A Rupesky Autószerviz Kft.-ről
Opel Rupesky munkaidő
Opel Rupesky elérhetőségek
Opel Rupesky szerviz
Opel Rupesky Autószerviz
Opel Rupesky Műszaki vizsgabázis
Opel Rupesky Karosszériaműhely
Opel-alkatrészek
Opel hivatkozások más oldalakra
Érdekességek az Opel világából
 

Karosszériajavítás Szegeden a Rupesky Autóházban


Opel karosszériajavítás

Karosszériaműhelyünkben egymást váltják az autók, ott soha nincs megállás. Vagy apró koccanás nyomait kell eltüntetnünk, vagy egy komoly karambol után kell ismét újszerűvé varázsolnunk a kocsit.

Műhelyünkben, mely Szeged egyik legnagyobb karosszériajavító üzeme, minden ilyen jellegű javítási feladatot el tudunk végezni. Nagy tapasztalattal rendelkező szakembergárdánk nyomtalanul eltünteti a szerencsétlenül járt autó sérüléseit.
Telefonszámunk: 62/558-414

Húzatópadunkkal a deformálódott járműveket is az eredeti méretükre tudjuk alakítani. Festékkeverő rendszereinkkel nagy biztonsággal elő tudjuk állítani az autó eredeti színének megfelelő festéket, melyet modern fényezőkamrában hordunk fel az autók felületére.

Opel karosszériajavítás

A koccanások utáni talán legkíno-sabb és időigényesebb teendő a biztosítókkal való ügyintézés, amelyet mi szinte teljes egészében magunkra vállalunk. Ha nálunk javíttatja sérült autóját, a javítás időtartama alatt nyugodtan folytat-hatja megszokott napi teendőit.

Karosszériaműhelyünk a Fonógyári út 8. szám alatt, a Rupesky Kft. Fiat márkakereskedésének udvará-ban található. Közvetlenül a Fonó-gyári útról nyílik a munkafelvételi és kárfelvételi irodánk, ahol kollé-gáink nagy szakértelemmel intézik a javítással és biztosítással kapcsola-tos teendőket.

biztosítós kárfelvétel

Az iroda egyben kárfelvételi hely is, ahol a Hungária, Generali- Providencia és Uniqa biztosítással rendelkező autók szemlézését, kárbecslését is el tudjuk végezni. Az esetek többségében Ön ebben az irodában MINDENT el tud intézni!

Opel karosszériajavítás
karosszéria javítás - autófényezés
kárfelvételi iroda
karosszéria javítás karosszériajavítás karosszéria javítás
Koccanás? Segítünk, ha baj van! Mit kell tennie karambol esetén?
Ha hozzánk fordul, máshova nem is kell mennie:

 

A baleset résztvevőinek minden esetben ki kell tölteniük az Európai baleseti bejelentőt (kék-sárga színű, ilyennek minden autóban kell lennie, a biztosítótól kapjuk). Amennyiben a baleset okozója nem vitatja a vétkességét, a bejelentő nyomtatvány megjegyzés-rovatában a felelősséget el kell ismernie ("A felelősséget elismerem."). A fentiek mellett, a későbbi viták elkerülése miatt, hasznos lehet lefényképezni a baleset helyszínét és körülményeit, valamint a károkozóval egy külön nyilatkozatban is elismertetni, hogy ő okozta a balesetet.

Mikor kell a rendőrséget is kihívni?
(A rendőrség hívószáma 107, a mentőké 104)

- ha személyi sérülés is történt
- ha vitás a károkozó kiléte (egyikük sem vállalja a felelősséget)
- tanácsos rendőrt hívni akkor is, ha a károkozó külföldi gépkocsi volt

 

- karambolos autók kárfelvétele
- teljes körű biztosítási ügyintézés
- karosszériajavítás a legkorszerűbb technológiával
- eredeti gyári alkatrészek
- színhű autófényezés csúcsminőségű autófestékekkel

Elérhetőségek:

Kárfelvételi iroda: 62/558-414, 70/4500-529, 70/4500-532, 70/4500-531

Autómentő: 70/4500-529, 70/4500-532

Az autómentőnk egyenesen a karosszériaműhelyünkbe szállítja az autót, ahol kollégáink minden további tennivalót elintéznek. Önnek már csak annyi a dolga, hogy a megjavított gépkocsit átvegye.
(Biztosítós javítás esetén az autószállítás költségét a biztosító megtéríti.)

karosszéria műhely kárfelvétel