Rupesky Autószerviz
 
A Rupesky Autószerviz Kft.-ről
Opel Rupesky munkaidő
Opel Rupesky elérhetőségek
Opel Rupesky szerviz
Opel Rupesky Autószerviz
Opel Rupesky Műszaki vizsgabázis
Opel Rupesky Karosszériaműhely
Opel-alkatrészek
Opel hivatkozások más oldalakra
Érdekességek az Opel világából
 

Műszaki vizsga, környezetvédelmi vizsga...

 

műszaki vizsga

Ezekben a vizsgákban az a legkel-lemetlenebb, hogy az ember hajlamos megfeledkezni az esedékességek dátumairól. Márpedig ha a rendőr veszi észre, hogy lejárt valamelyik vizsgánk, abból általában igen nagy kellemetlenség szokott lenni.

Az Opel Rupeskyben azon fáradozunk, hogy ügyféladatbázisunkat képessé tegyük arra, hogy Önt értesíteni tudjuk a vizsgák esedékességéről.

A műszaki vizsgát és a környezetvédelmi mérést is saját vizsgabázisunkon belül végezzük.

Ha Ön nem szeretné sok idejét elpocsékolni gépkocsijának viszgáztatására, és a megadott időpontban velünk végezteti ezeket a feladatokat, nagyon gyorsan túl lesz az egészen. A viszgadíjak általában mindenütt egységesek, úgyhogy Önnek semmivel sem kerül többe, ha Opeljét egy Opel márkaszervizben vizsgáztatja. Annyi előnye viszont biztosan származik belőle, hogy ha a viszga miatt szükség van valamilyen javításra, azt helyben meg tudjuk oldani.

MINDEN MÁRKÁT vizsgáztathatunk, tehát ha Önnek nem Opelje van, a műszaki vizsga ügyében akkor is fordulhat hozzánk!

Műszaki vizsgabázis

Járművizsgáztatásokat csak vizsgabiztosaink munkaidejében vég-zünk, ezért kérjük Önt, hogy je-lentkezzen be, kérjen időpontot, hogy várakozás és bosszankodás nélkül lehessen túl ezen a "kellemetlenségen". Telefon: 62/558-409.

 
 
Bejelentkezés szervizbe