Rupesky Autószerviz
 
A Rupesky Autószerviz Kft.-ről
Opel Rupesky munkaidő
Opel Rupesky elérhetőségek
Opel Rupesky szerviz
Opel Rupesky Autószerviz
Opel Rupesky Műszaki vizsgabázis
Opel Rupesky Karosszériaműhely
Opel-alkatrészek
Opel hivatkozások más oldalakra
Érdekességek az Opel világából
Opeles csajok csapatnéven két szegedi egyetemista lány sikeresen teljesítette a Budapest-Bamako 8000 km-es távját
2009. január 17-én negyedszer indították el a Budapest-Bamako rali csapatait erre a mintegy 8000 kilométeres nagy afrikai futamra. A most már nemzetközi hírű rali attól különleges, hogy inkább a kalandról és az afrikaiaknak szánt adományokról szól, mint a pénzről. Ahhoz, hogy valaki részt vegyen ezen a "flúgos futamon", akár egy Citroen "Kacsa", egy jó kis Trabant, vagy - és számunkra most ez a legérdekesebb - egy öreg Opel Combo is elegendő.
Tovább az Opeles csajokat bemutató oldalra
 
A tízmilliomodik Opel Corsa Veterán Opelek Szegeden
2008. január 2006. július 22.
Opel veterántalálkozó

2008. januárjában gördült le az eisenachi gyár szalagjáról a tízmilliomodik Opel Corsa. Az új, a "Corsa-abc" szerinti "D" Corsából is már 550 ezer példány kelt el Európában, de a Corsa története sokkal régebben kezdődött.

Tovább a beszámolóhoz

2006 nyarának közepén, július 22-én tartották meg Szegeden a II. Országos Veterán Opel Találkozót. A rendezvény házigazdája az Opel Rupesky volt, az ismert márkakereskedés udvarában állították ki a 30-40-50 éves Opeleket.

Tovább a beszámolóhoz

Ingyen Corsa az Opel Rupeskytől Opel OPC modellek
2007.november 29. Opel személygépkocsik ínyenceknek
Dr. Vincze Ágnes a lányával és az Opel-értékesítő Marton Zsuzsannával
Opel Corsa OPC

November elején derült ki, hogy az Opel szeptemberi országos nyereményjátékának fődíját az Opel Rupesky vásárlója, Dr. Vincze Ágnes nyerte, aki jól felszerelt, 1.4-es Corsa Enjoy autóját így gyakorlatilag ajándékba kapta Fortunától, a szerencse istennőjétől.

Tovább a cikkhez

Az Opel azokra is gondol, akik mind a megjelenés, mind pedig a menetteljesítmény terén valami egészen különlegesre vágynak. A legtöbb "hétköznapi" Opel-modellnek elkészült az OPC, azaz a tuningolt változata is. Sportos megjelenés és sportos telesítmény jellemzi ezeket az autókat.

Tovább az OPC-oldalra