Rupesky Autószerviz
 
A Rupesky Autószerviz Kft.-ről
Opel Rupesky munkaidő
Opel Rupesky elérhetőségek
Opel Rupesky szerviz
Opel Rupesky Autószerviz
Opel Rupesky Műszaki vizsgabázis
Opel Rupesky Karosszériaműhely
Opel-alkatrészek
Opel hivatkozások más oldalakra
Érdekességek az Opel világából
 
Ingyen Corsa az Opel Rupeskytől
2007.november 29.
Dr. Vincze Ágnes Opel Corsák között
November elején derült ki, hogy az Opel szeptemberi országos nyereményjátékának fődíját az Opel Rupesky vásárlója, Dr. Vincze Ágnes nyerte, aki jól felszerelt, 1.4-es Corsa Enjoy autóját így gyakorlatilag ajándékba kapta Fortunától, a szerencse istennőjétől.
 
2007. szeptemberében az Opel országos akciót hirdetett. Hét olyan vásárló, aki szeptember 17-23. között vásárolt új Opelt, autója vételárából visszanyerhetett 300 000 Ft-ot, a legszerencsésebb viszont autójának teljes vételárát nyerhette meg. Országos akcióról volt szó, így a szegedi Opel Rupesky vásárlói - bár egy öttalálatos lottónyereménytől lényegesen nagyobb eséllyel indultak a nyereményjátékban - nemigen bíztak abban, hogy pont ők lesznek a szerencsések, nem is ezért vásároltak Opelt.

Dr. Vincze Ágnes és lánya az Opel Rupeskyben

- A lányom sikoltozva telefonált be a munkahelyemre - meséli Dr. Vincze Ágnes fül-orr-gége szakorvos -, hogy levelet kaptunk az Opeltől, amelyben arról értesítenek, hogy visszanyertük a Corsa árát. Nem értettem meg azonnal, miről beszél, a sikongatás miatt azt hittem, megint magára öntötte a forró olajat, de aztán végre felfogtam, és azonnal elújságoltam a kollégáknak is. Ők is örültek, és azt mondták, ez a nyeremény legalább jó helyre került. Kiskoruktól egyedül nevelem ugyanis a gyermekeimet, a fiam 30 éves, most már nem él velünk, a lányom viszont még csak 22, és őt még támogatnom kell. Pont emiatt szántuk rá magunkat nehezen az autóvásárlásra, inkább lakásra kellett volna a pénz, ugyanakkor

a Skodától már szabadulni szerettünk volna. Én hetente kétszer járok Kistelekre dolgozni, fontos, hogy megbízható autóval járjak, úgyhogy a szeptemberi akció idején végül a vásárlás mellett döntöttünk. Álmomban sem gondoltam volna, hogy új kocsi is lesz, meg a lányom lakására szánt indulóösszeg is megmarad, de így lett, és nagyon boldog vagyok.

Beszélgetés közben a doktornőtől elkértük a Corsa kulcsát, hogy a kollégák leöblítsék róla a saras-esős időjárás nyomait. Hadd legyen tiszta a fényképeken - magyaráztuk Dr. Vincze Ágnesnek, mire ő aggódva megkérdezte: - De ugye nem géppel mossák?

Dr. Vincze Ágnes a lányával

- Az első autónk is Opel volt, egy 13 éves Opel Kadett, amelyet nagykorúvá válásakor adtunk el. Később jó ideig mindenféle használt autókat cserélgettünk, de most visszatértünk az Opelhez. A Corsát máris legalább annyira szeretem, mint a régi Kadettet, pedig azt is imádtam. Készpénzért vásároltuk, én mindig idegenkedtem a hitelektől, soha nem tudtam szabadulni a gondolattól, hogy ha történik velem valami, akkor a gyerekeimre hagynám az adósságot. Abban, hogy megvettük a Corsát, és pont az Opel Rupeskynél, igen nagy szerepe volt Marton Zsuzsanna

értékesítőnek, aki nem erőszakos, nem mindenáron eladni akaró kereskedőként viselkedett velünk. Visszafogott profizmusával, kedvességével győzött meg bennünket.

Dr. Vincze Ágnes, a boldog Corsa-tulajdonos

- Bár inkább érzelmi alapon vásárolunk autót, a Corsa vásárlásakor azonban a műszaki paramétereknek is alaposan utánanéztem. - meséli Varga Zita angol szakos főiskolai hallgató, a doktornő lánya. Nekem is nagyon fontos volt, milyen lesz az új autónk, hiszen a hétvégéken általában az enyém a Corsa. Már négy éve van jogosítványom. Az az igazság, hogy tulajdonképpen a Merivát néztük ki magunknak, de amikor megláttuk mellette a Corsát, megdobbant a szívünk, és édesanyámmal igen gyorsan megegyeztünk abban, hogy ez kell nekünk. Nem is bántuk meg, nagyon gyorsan beleszerettünk. Első utunk Debrecenbe vitt bennünket a Corsával, a Leonardo Da Vinci-kiállítást néztük meg, ez volt a "bejáratós" út, és remélem, hogy még sok-sok ilyen hosszú kirándulást teszünk majd az új kedvencünkkel.

A Corsa átadása