Rupesky Autószerviz
 
A Rupesky Autószerviz Kft.-ről
Opel Rupesky munkaidő
Opel Rupesky elérhetőségek
Opel Rupesky szerviz
Opel Rupesky Autószerviz
Opel Rupesky Műszaki vizsgabázis
Opel Rupesky Karosszériaműhely
Opel-alkatrészek
Opel hivatkozások más oldalakra
Érdekességek az Opel világából
 

Veterán Opelek Szegeden

2006. július 22.
 
2006 nyarának közepén, július 22-én tartották meg Szegeden a II. Országos Veterán Opel Találkozót. A rendezvény házigazdája az Opel Rupesky volt, az ismert márka-kereskedés udvarában állították ki a 30-40-50 éves Opeleket.

Opel veterán találkozó

A Magyar Veterán Opel Klub 2005-ben szervezett először ilyen találkozót, akkor Kecskemét volt a helyszín. 2006-ban a szegedi Opel Rupesky meghívása és szponzorálása miatt esett a választás Szeged városára. Egy új Opeleket árusító márkakereskedés udvarában igen érdekes volt ennyi öreg autót látni, amelyekben az egyetlen közös az Opel embléma volt. Jöttek olyan veterántulajdonosok, akik egyetlen 30-40 éves kedvencüket mutatták

meg, de voltak megszállott Opel-rajongók is, akiknek udvarában tizenegynéhány veterán sorakozik.

Opel veterán találkozó

A 40-50 éves Rekordoktól kezdve, a szerény Kadettokon át az Opel tűzoltóautóig és Opel mentőautóig sok-sok Opellel találkozhattak az érdeklődők. Akik nem látogattak ki az Opel Rupeskybe, a délután folyamán a Széchenyi téren nézhették meg az autókat, ahol a szervezők kisebb ügyességi versenyt rendeztek, de az autók megtekintésére estefelé a Napfény Kempingben is volt lehetőség, ahova a találkozó tiszteletére rendezett Torres Dani koncert miatt jöttek el igen sokan.

Torres Dani és a Veni Styx együttes koncertjének a felét, sajnos, elmosta a hirtelen támadt vihar (amit a meteorológia csak másnapra jelzett), de a fiúk nem adták fel. Kellett hozzá ugyan egy kis előkészület és a veterán-találkozó bulijához szervezett Jackpot zenekar technikai segítsége, de a legkitartóbb koncertlátogatók végül elnyerték méltó jutalmukat: Torres Daniék egy nagy sátor alatt improvizáltak egy fergeteges akusztikus koncertet.

Torres Dani koncert

A veteránosok megmutatták Szegednek, hogy az Opel tényleg egy tartós és értékálló autómárka. Ha a tulajdonosa megfelelőképpen gondozza, Opel gépkocsija hosszú évtizedekig lehet hű társa a mai közlekedési forgatagban is.

Opel veterán klub
Opel veterán klub
Opel veterán autó